Uw specialist op
het gebied van verwarmen in de regio Bollenstreek

Van centrale verwarming tot warmtepompen en airconditioning

Efficiënt verwarmen, met een verwarmingssysteem dat altijd paraat staat wanneer u dat wilt, is ons uitgangspunt. De temperatuur en waterhoeveelheid die uit uw kraan stroomt moet goed zijn. Hiermee creëren wij een comfort in uw woning.

Een gedegen advies

Wij staan klaar om u te adviseren op het gebied van verwarming. Op basis van uw wensen, uw budget én de situatie ter plekke maken wij voor u de beste aanbieding. Samen zorgen we dan voor een aangenaam binnenklimaat in uw woning of bedrijf. Door een breed assortiment van bekende topmerken kunnen wij voor elke situatie een oplossing op maat aanbieden.

Vakbekwame installatie

Met ons eigen team -met ruime ervaring in de installatiebranche en uiteraard in het bezit van de vereiste vakdiploma’s- garanderen wij een perfecte uitvoering van de werkzaamheden. De combinatie van de juiste voorbereiding, instructies, materialen en goed opgeleid, gemotiveerd personeel zorgen al jarenlang voor een trouwe en tevreden klantenkring. ‘U blij, wij blij’… is ons credo!

Onderhoud & reparatie

Ook voor de service-beurten, het onderhoud en/of de reparaties komen wij met ons eigen team bij u langs. Fijn voor u om te weten dat uw installatie bij ons gewoon in goede handen is. Een belletje of mailtje en we plannen een afspraak in, geen probleem! Nog eenvoudiger is het natuurlijk als u een onderhoudscontract met ons afsluit, dan melden wij ons jaarlijks voor de periodieke check van uw verwarmings-installatie.

Wat onze klanten
over ons zeggen..

Marcel Guldemond
Lisse

Lobbezoo in Lisse is een vooraanstaande totaalinstallateur die uitblinkt in het leveren van hoogwaardige en duurzame oplossingen. Met vele jaren ervaring beheersen.

Jan Koolhaas
Lisse

Top bedrijf en denkt mee

Marian Castenmiller
Leiden

Niet alleen voor grote reparaties of storingen, ook voor een klein probleem kwam er snel een monteur. Hij verhielp het snel en gaf de nodige informatie om problemen in de toekomst te voorkomen. Klasse!