Uw airco-specialist
in de regio
Bollenstreek

Van single-split airconditioning
tot VRF systemen

U voelt zich optimaal thuis met een aangenaam binnenklimaat in uw woning of bedrijf. Met een airconditioningsysteem van Lobbezoo kunt u het binnenklimaat naar behoefte beÏnvloeden.

Een gedegen advies

Wij staan klaar om u te adviseren op het gebied van verwarming. Op basis van uw wensen, uw budget én de situatie ter plekke maken wij voor u de beste aanbieding. Samen zorgen we dan voor een aangenaam binnenklimaat in uw woning of bedrijf. Door een breed assortiment van bekende topmerken kunnen wij voor elke situatie een oplossing op maat aanbieden.

Vakbekwame installatie

Met ons eigen team -met ruime ervaring in de installatiebranche en uiteraard in het bezit van de vereiste vakdiploma’s- garanderen wij een perfecte uitvoering van de werkzaamheden. De combinatie van de juiste voorbereiding, instructies, materialen en goed opgeleid, gemotiveerd personeel zorgen al jarenlang voor een trouwe en tevreden klantenkring. ‘U blij, wij blij’… is ons credo!

Onderhoud & reparatie

Ook voor de service-beurten, het onderhoud en/of de reparaties komen wij met ons eigen team bij u langs. Fijn voor u om te weten dat uw installatie bij ons gewoon in goede handen is. Een belletje of mailtje en we plannen een afspraak in, geen probleem! Nog eenvoudiger is het natuurlijk als u een onderhoudscontract met ons afsluit, dan melden wij ons jaarlijks voor de periodieke check van uw verwarmings-installatie.

Wat onze klanten
over ons zeggen..

Rob Hogervorst
Lisse

Super service