warmer kouder index contact vacatures merken
 
decos
Voor 2010 hebben wij succesvol ingeschreven op een uniek project in Noordwijk, het nieuwe hoofdkantoor van Decos Technology Group. Hiervoor is ons de opdracht gegund voor de installatie van airco en verwarming. Het ultra-modern vormgegeven pand zal een bezienswaardigheid in de regio worden.
 
Het heeft door de architect, INBO uit Rijswijk, de uitstraling gekregen van een ingeslagen meteoriet, wat zeker een aandachtstrekker gaat worden op het Noordwijkse Space Expo park. De verwachting is dat het pand eind 2010 gaat worden opgeleverd en betrokken door de medewerkers van Decos.

In het pand gaan wij het Mitsubishi Electric City Multi R2 systeem aanbrengen, wat als groot voordeel heeft dat ruimtes volledig onafhankelijk gekoeld kunnen worden, terwijl een 2e ruimte met hetzelfde systeem tegelijkertijd verwarmd kan worden.

Bij de koeling wordt feitelijk warmte aan de ruimte onttrokken. Deze geabsorbeerde warmte wordt door het systeem naar een verdeelbox gebracht, die deze warmte vervolgens weer kan afstaan aan een andere ruimte die om verwarming vraagt. Er wordt dus door de onderlinge ruimtes gebruik gemaakt van elkaars beschikbare warmte of koele lucht.

Eventuele tekorten worden door een buitenunit geproduceerd. Deze warmte-terugwin-mogelijkheid kan leiden tot forse energiebesparingen. Het R2 systeem is uitermate geschikt om als hoofdverwarming te dienen.
Eén binnenunit per ruimte is voldoende om te voorzien in de vraag naar koeling, ontvochtiging, recirculatie en verwarming en is 100% individueel regelbaar.

Dit wereldwijd gepatenteerde systeem wordt momenteel gezien als het meest energiezuinige en comfortabele verwarmings- en koelsysteem dat op de markt verkrijgbaar is.
mitsubishi electric
Home | Verwarming | Airconditioning | Merken | Vacatures |Contact
Lobbezoo Airconditioning
Telefoon: 0252-42 74 79
Lobbezoo Verwarming
Telefoon: 0252-41 48 36

 

homepage verwarming airconditioning contact